miércoles, 3 de diciembre de 2008

AUTORETRO 2008 DEL 4 AL 8 DESEMBRE

La 25a. edició de la Fira Autoretro a la fira de Barcelona. Aquest any, aprofitant la 25a. edició, la exposició ocuparà 31.000 metres quadrats i comptarà amb més de 300 expositors vinguts d'arreu d'Europa (17 països diferents).
Com a exposicions especials, tindrà un paper important la casa Porsche i sobretot el seu primer model, el 356, que aquest any cel·lebra el seu 60 aniversari. També tindran el seu lloc el Ford T i els seus 100 anys i el 2cv, que també celebra 60 anys. En la vessant de les dues rodes, hi haurà una exposició sobre el món del Trial Espanyol, amb la participació de pilots i marques que han fet història com Montesa, Gas Gas, Ossa, .... Com ve sent habitual els darrers anys, el sector nàutic i el de l'aviació hi seran també presents entre d'altres moltes sorpreses.
Per aquest any i per atreure més públic que mai en aquesta 25 edició, s'han congelat els preus de les entrades de l'any passat, 15€ per els adults i 5€ per els infants. L'horari d'obertura serà de 10h a 20h.
Conjuntament amb el saló Autoretro, es cel·lebrarà al pavelló 8, el saló del Vehicle d'ocasió on juntament amb l'entrada del Autoretro s'hi podrà accedir.

No hay comentarios: